Brug reklameartikler til markedsføring

59 Comments

Mangler I idéer til at markedsføre jeres virksomhed på en måde så I kommer ud til flest mulige forskellige segmenter? Så er reklameartikler den oplagte markedsføringsstrategi. Der findes et hav af muligheder inden for reklameartikler som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Vi har alt fra krus til drikkedunke til tøj til slik og meget mere. De kan benyttes til hverdag, messer, møder, events kg andre arrangementer. Så på den måde kan man være sikker på at komme ud til omverdenen ved brug af reklameartikler. Det handler blot om at fokusere på modtageren og anledningen.

 

Modtager

Ved brug af profilbeklædning til jeres medarbejdere vil jeres virksomhedsnavn med sikkerhed blive set. Men som det første skal I tilpasse jeres tøj med logo efter jeres medarbejdere. Vi har mange forskellige størrelser og farver som I kan mixe på kryds og tværs som I har lyst. På den måde kan I nå både mænd og kvinder samt kan I vælge farven som passer til anledningen. Kører I en kampagne som I vil reklamere for eller vil I blot matche jeres logos farve, så styrer I dette. I vælger også logoets placering. Skal det placeres på hele ryggen så det kan spottes på lang afstand eller på brystet så dem I er i dialog med lægger mærke til det. Det vælger I også. Derudover har vi mange muligheder inden for tøj med logo. Vi har alt fra skjorter til bukser til sokker til hoodies m.m. Dette kan I enten tilpasse efter medarbejderen – altså hvilket profil tøj føler de sig tilpas i eller anledning. Hvornår og hvor skal jeres logo tøj bruges.

 

Anledning

Tøj med logo kan bruges alle steder. Er I en virksomhed med butikker hvor kunder kommer ind er det oplagt, at jeres medarbejdere bærer profilbeklædning. Det kunne være en polo eller skjorter, da det udtrykker seriøsitet og formalitet. Dette er noget kunderne lægger stor vægt på og udelukkende vil tænke positivt om. Derudover skaber det også overblik for kunden, da de ved hvem de skal gå til for spørgsmål og vejledning, Det samme gælder på messer. Her bør jeres sælgere også have logo tøj på herunder også en skjorte eller polo, da de vil fremstå professionelle. Derudover vil de besøgende få øje på jeres logo når I snakker med dem. Jeres virksomhedsnavn vil indirekte vil plante sig i deres hoveder, som gør at de vil huske jer til næste gang de skal købe ind af noget af det som I leverer. Udover i butikker og til messer kan I også bære tøj med logo i dagligdagen. Det kunne være en t shirt eller trøje, da det skaber et fællesskab på arbejdspladsen. Alle vil føle sig lige, hvilket skaber et sammenhold. Det vil helt sikkert kunne mærkes at medarbejderne føler sig tilknyttet hinanden og arbejdspladsen i sig selv som vil give en hvis team spirit. Så tøj med logo vil udelukkende have en positiv effekt hos jeres virksomhed. Det vil øge kendskabet til jeres virksomhedsnavn i omverdenen som på sigt kan skabe et mersalg samt vil det give et bedre samarbejde internt blandt jeres medarbejdere.

59 thoughts on “Brug reklameartikler til markedsføring”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *