Få malet dit hjem i forskellige nordiske farver

0 Comments

Markér en milepæl med maling

Vi mennesker har brug for at inddele vores liv i nogle meningsfulde kapitler. Vi har i det hele taget brug for at skabe noget mening og sammenhæng ud af vores tilværelse, og det er noget vi ofte opnår ved det vi kalder livets store overgange og milepæle. Der er konfirmationen, der stadig markerer overgangen fra barn til ung og derfor snart voksen, der er perioden omkring ens 18 års fødselsdag, hvor man ofte også flytter hjemmefra, og virkeligt indtager selvstændigheden. Senere i livet kommer der parforhold, særlige jobs, og livskriser af forskellig art, der markerer skel i livet. Med dem kan vi se tilbage på et forløb, skørt som det ofte er. Dette er altsammen højtflyvende, men vi har brug for at komme ned på jorden, og markere vores store forandringer på måder der er til at tage at føle på. Det er en afgørende del af det at mærke forandringen og forstå den. 

Nymalede vægge er en ren tavle

Vi kan markere milepælene på mange forskellige måder, men her vil vi gerne foreslå at få malet vægge, eller hvis man er husejer også facade, med et flot og strålende nyt lag maling. Man kunne især forestille sig at gøre dette efter et brud med en partner, eller i forbindelse med at ens partner flytter ind hos en. At male nyt er at viske tavlen ren, så det er en fantastisk kontant måde at vise over omverdenen og en selv, at man starter et nyt kapitel. Hvis man har en sorg man skal lægge bag sig, kan det være helt terapeutisk på denne måde at starte forfra. Man skal ikke fortrænge sorgen, men bearbejde den, og det kan man gøre ved at handle håndgribeligt, eksempelvis ved at få malet sine vægge.

At finde en maler i Roskilde

Det kan så absolut anbefales, at man finder en lokal, professionel maler, der kan hjælpe en med sit projekt. Selvom der kan være en glæde ved selv at svinge penslerne, så er der en stor risiko for at man brænder ud undervejs og ikke bliver tilfreds med kvaliteten af ens arbejde. Det er færreste forundt at have de tilstrækkelige evner til at nå i mål med malerprojekt af en lejlighed eller et hus, og derfor bør man hellere bruge sin energi på den efterfølgende nyindretning, som er så belejlig efter en gang maling. Denne proces er en del af den samme markering af livskapitel, som selve malingen er det. 

Det er blevet rigtig nemt at finde en lokal maler i Roskilde, man skal bare et smut på det altid praktiske internet. Her kan man eksempelvis finde hjemmesider, der tilbyder at opstøve op til tre tilbud fra lokale malerfirmaer. Med disse tilbud i hånden kan man så træffe sit valg på et mere oplyst grundlag. En god ting ved denne service er, at man ikke behøver ringe rundt til en masse malere, og gentage sit projekt og sine behov, for derefter at skulle modtage tilbud der drysser ind lidt efter lidt. Det er dejligt nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *