Skjorteholdere

0 Comments

Skjorteholdere 

Er du bitter over af at din skjorte flyver op af bukserne ved mange stræk eller løft i armene og dermed får dig til at se usoigneret ud? BalderClothes ved hvor essentielt det er for en at se skarp ud og sørge for at ens påklædning blot spiller. Derfor har BalderClothes valgt at indføre skjorteholderen til vores produktkatalog, så man ikke længere skal bekymre sig med at ens trøje ryger op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent lille stilrent redskab for dig, der vil have at t-shirten skal forsætte med at være nede i bukserne. BalderClothes fører to udgaver af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske udgave, hvor man blot monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op i trøjen og garantere en herved at skjorteholderen ikke er en i vejen mens man bevæger dig og sørger for at trøjen er spændt helt op. Den anden udgave er balderClothes v2 model, der har 2 ringe, der kan sættes rundt om ens lår og hæfter med klampere i trøjen tre steder i hver side og dermed garantere blusen i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen foretrækker den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere komfortabelt at den er oppe om låret og andre vil ikke at have noget om benet.  

Flere løsninger 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget med i betragtning for at ej to individer har samme tykkelse af ben, hvorfor vores v2 model kan justeres i længde og bredde omkring låret, så man ikke skal tænke over at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel starter at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan herved snildt benyttes til kvinder.    

Mest anvendt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men man kan nemt benytte den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke blot anvendes til et socialt event som svendegilde, man kan sagtens bruge dem på arbejdet, hvis du ønsker at fremstå professionel ud over for kunderne, men kan ligeledes sagtens bruges i hjemmet, hvis man elsker at du ser lækker ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se smart ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er ideel til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ikke lige er så opmærksom senere på dagen omkring sit outfit, som du var fra start på aftenen. Her slipper man for at skulle tænke over at t-shirten flyver op af bukserne, når du svinger hofterne ude på floor. 

Er man mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit outfit har behov for at din skjorten er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at ens påklædning ligeledes ser ud som man forstiller sig det. Derfor er skjorteholderen den perfekte løsning til en. Da du ikke tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke ens polo en tanke.  

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *