Få tips og tricks til din grønne tommelfinger med haveråd fra de professionelle.

0 Comments

Jeg elsker havearbejde! Det er så fredeligt og beroligende at være omgivet af planter og natur. Jeg elsker at få mine hænder snavsede og se tingene vokse. Havearbejde er en fantastisk måde at få noget motion, frisk luft og solskin på. Det er også en fantastisk måde at forbinde med naturen og komme i kontakt med dit indre. Havearbejde kan være en stor hobby eller en passion. Det er også en fantastisk måde at slappe af og stresse af på. Hvis du føler dig stresset, så prøv at bruge lidt tid i haven. Det er en fantastisk måde at komme væk fra det hele og bare slappe af. En anden fordel ved havearbejde er, at det kan hjælpe med at spare penge. Prisen på frugt og grønt er steget en del i løbet af de seneste år. Økologisk frugt og grønt er dyrt! Hvis du har en have, kan du plante nogle af dine yndlingssorter og dyrke dem selv.

Magnolia Heights Susan et fantastisk syn

Magnolia 'Susan Height' er en kompakt, opretstående busk, der typisk bliver 3-4' høj og har prangende, duftende, hvide blomster i det sene forår. Det er et godt valg til brug i landskabet som en prøveplante, hæk eller screeningsbusk. Dens blomstrer efterfølges af attraktive, knaldrøde frøkapsler i sensommeren. Plantekrav – Dette er en forholdsvis nem plante at dyrke, og vil tilpasse sig godt til en bred vifte af vækstbetingelser. Den foretrækker våd-mesic til mesic jordforhold og når først etableret, kræver meget lidt pleje eller vedligeholdelse. Den er tolerant over for både tørke og våd jord. Den foretrækker fuld sol eller delvis skygge, men kan også tilpasses kraftig skygge. Det er ikke specielt med hensyn til jordtype eller pH, og det vil nemt tåle byforhold. Første gang troede han, at jeg bare var sarkastisk, men efter et par gange begyndte han at blive bekymret.

Hvor længe blomstrer Magnolia? Et stykke tid!

Magnolia blomstrer et par uger om foråret. Det er et smukt tidspunkt at se træerne dækket af sarte blomster. Blomsterne er dybt lyserøde og har en stærk duft. Det er et godt tidspunkt at være omkring disse træer! Magnolia Tree Flower Fakta til børn Magnolia blomst er formet som en klokke. De har et grønt bæger og et dybt lyserødt kronblad. Indersiden af kronbladet er en dyb lilla farve. Magnoliatræet er hjemmehørende i Nordamerika. Den findes mest i syd, men kan også findes i nord. Disse træer blomstrer om foråret. Blomsterne starter som en lyserød farve og åbner sig i en dyb pink farve. Disse blomster er meget tiltalende for bestøvere. Blomstrerne tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Disse træer kan blive op til 30 fod høje.

Link til artiklen

klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *