Lingeri gør for dit forhold, hvad krydderi gør for maden

6 Comments

Lingeri kan være netop det du skal gribe til hvis dit forhold er ved at blive lidt kedeligt!

De daglige rutiner, som vi også kalder hverdagen, gør tit at man glemmer forholdet. Dermed glemmer man også at gøre sig lidt lækker og man glemmer at forkæle sin partner. Undskyldningen er for det meste at man er træt eller at der ikke er tid nok. Er der både et job og 3 børn der skal passes, ja så kan det måske også være svært. Det er dog utrolig vigtigt at man husker at holde sig lækker for sin partner.

Det gælder både for hende og ham. Ingen mænd tænder på sweatpants og klipklapper. Omvendt er kvinder normalt heller ikke særlig tiltrukket af håndværker røv og ubarberet. Derfor gælder det om at gøre noget ved det. Det er heller ikke helt så svært hvis man bare gør det til en rutine. Selvom du skal på arbejde, så kan du stadig godt tage noget lidt pænere tøj på. Det tager ikke længere tid at tage på end alt andet.

I weekenderne skal man også passe på ikke bare at hoppe i sin jogging bukser. Ja de er hyggelige, men lets face it, de er sku ikke særlig sexede. Så husk at tage de selvsiddende strømper, den lille stramme kjole og den smarte skjorte på, just because. 

Brug tiden på hinanden!

Det gælder også om at bruge tiden på hinanden. Hvis du som mand gerne vil se hende i noget frækt lingeri og have fræk sex. Så nytter det ikke du skruer nye alufælge på bilen hele dagen. Så sætter dig til bordet med beskidte fingre og gammelt tøj. Chancen for at hun så har gidet at gøre noget som helst ud af sig selv er nok nul. 

Det gælder om at tage sig tiden til hinanden. Jo mere du gør ud af dig selv, kun for din parnter, jo mere kommer det også den anden vej. 

6 thoughts on “Lingeri gør for dit forhold, hvad krydderi gør for maden”

  1. A través del programa de monitoreo parental, los padres pueden prestar atención a las actividades del teléfono móvil de sus hijos y monitorear los mensajes de WhatsApp de manera más fácil y conveniente. El software de la aplicación se ejecuta silenciosamente en segundo plano en el dispositivo de destino, grabando mensajes de conversación, emoticonos, archivos multimedia, fotos y videos. Se aplica a todos los dispositivos que se ejecutan en sistemas Android e iOS.

  2. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *